De heldere conclusies van de DCU trio-test

Na het bekijken van de drie vouwwagens, is het duidelijk dat ze veel dingen gemeen hebben, maar er zijn ook duidelijke verschillen.

De volle conclusie van de DCU trio-test.

Trigano Galleon

Trigano Galleon heeft een koel klimaat, ziet er goed uit, en biedt veel ruimte. Zoals een van onze vrouwelijke collega's zei, krijg je een goed gevoel in je maag als je hier bent. "
De combinatie van een bed en een bank werkt goed, en het is ook handig, dat de plaat van de zitbank kan worden opgetild en dat er veel bergruimte is.
Er zijn ook duidelijke nadelen aan deze wagen. De bedden zijn best kort, maar het grootste nadeel is dat het geraamte nogal moeilijk en tijdrovend is om op te zetten. Het zal natuurlijk sneller gaan als je een hoge mobiliteit hebt op je vakantie. Maar als je vaak moet verplaatsen is deze wagen geen aanrader, want dan vergt het teveel tijd om het iedere keer op te zetten.
Het is beter geschikt voor de grote familie die in de zelfde plaats kamperen, over een langere periode. Dan krijg je zowel een functionele en ruime tent tegen de beste prijs van deze test.

Camp-let Classic

Camp-let Classic is een vouwwagen met veel goede eigenschappen. De wagen is zeer sterk en solide, en het is gemakkelijk om hem op te bouwen en af te breken. De acryl voortent die Isabella produceert, zijn van een sterke en zeer acryl kwaliteit.
Details zoals de grote, verzegelde zak voor opslag onder het bed, de onderzijde van het matras dat kan worden verhoogd, zodat die als ruggesteun dient,  laat zien dat er over de details zijn nagedacht.
Het grootste nadeel is dat het nogal warm werd in de tent, toen de zon kwam. Je kunt het open zetten zodat de wind er door blaast, maar de temperatuur in de tent is de grootste uitdaging als je op vakantie bent in met deze wagen onder de zuidelijke zon. De vouwwagen is de duurste van de test, maar ook heel ontegensprekelijk een kwaliteitsproduct.

Flexi Combi-Camp (update 30/10/2014)*

De tent is gemakkelijk om op te bouwen en af te breken, het katoenen doek geeft een zeer comfortabel binnenklimaat en het is handig dat de de vouwwagen kan worden gebruikt als woon- en aanhangwagen. Het grootste nadeel van de Flexi Trailer is dat het wat duurder wordt als je de keuken mee wilt hebben.

Over het algemeen is de wagen een mooie mix tussen functionaliteit en een redelijke prijs.

*Er waren fouten in de vorige vertaling, deze zijn nu gecorrigeerd. We verontschuldigen voor het ongemak.

Camp-let gecertificeerde dealers in de wereld

Website by Nobrainer Web