12 Goede redenen om een Camp-let aan te schaffen:

 1. Het 1.2.3 wonder van Camp-let, iedere Camp-let wordt snel opgezet in 3 makkelijke stappen
  Het lage gewicht van de Camp-let zorgt ervoor dat deze makkelijk verplaatst kan worden op de camping, draai de pootjes uit, open de keuken aan de achterzijde, klap de deksel open en vouw de tent uit. Nu hoeft u alleen de tent vast te zetten met haringen en u bent klaar om vakantie te vieren.

 2. Ruime standaard uitrusting: Twee 2-persoonsbedden, goed uitgeruste keuken, ruime leefruimte, veel ventilatiemogelijkheden
  Alle modellen hebben 2 ruime slaapcabines met matrassen en een ruime leefruimte in de voortent. De verschillende types hebben ieder hun eigen type keuken.

 3. Veiligheid voorop bij Camp-let: standaard met schokbrekers, 13” wielen, onverhinderd zicht naar achteren, geen extra spiegels nodig

  Door de compacte- en gestroomlijnde vorm ligt de Camp-let stabiel achter iedere auto. Dit zorgt voor een veilige reis naar uw vakantieadres.

 4. Snel klaar en weg voor een weekendje kamperenHet grote voordeel van het 1.2.3. systeem van Camp-let is dat deze voor weekenden of een enkele overnachting gebruikt kan worden. De slaapcabines en buitentent klappen in een handeling uit, dus snel klaar.

 5. De Camp-let is compact en kan makkelijk op zijn kant worden opgeslagen
  Met een optionele kantelbeugel kunt u de Camp-let makkelijk kantelen en eenvoudig in de garage rijden. Dit bespaart u ook weer stallingskosten.

 6. Genoeg bagageruimte in de Camp-let, dit bespaart u ruimte in uw auto

  De Camp-let modellen bieden u een zee aan bagageruimte, dit is gelijkstaand aan 8 boodschappen kratten. Wanneer u de Camp-let voor 2 personen gebruikt kunt u een van de slaapcabines gebruiken om te zitten of voor de bagage.

 7. Geef uw Camp-let een eigen touch, door deze uit te rusten met extra accessoires, bijv. fietsendrager, bagagekoffer, disselbak, enz.

  Camp-let heeft in de loop van de jaren verschillende accessoires ontwikkeld. Met de accessoires kunt u uw Camp-let helemaal naar eigen wensen samenstellen.

 8. Meer dan 40 jaar ervaring en luisteren naar consumenten leverde een hoge functionaliteit en kwaliteit op.

  Om de beste vouwwagen te maken, luisteren we naar de ervaringen en ideeën van onze klanten. Daarnaast maakt een groot deel van onze medewerkers gebruik van een Camp-let tijdens hun vakantie of in de weekenden.

 9. U kunt makkelijk met de Camp-let rijden.

  De Camp-let kan door iedere auto getrokken worden zolang deze een minimaal gewicht van 250 kg. mag trekken, geen rijbewijs BE nodig. Door zijn lage gewicht en compacte vorm is de invloed op het brandstofverbruik minimaal.

 10. Camp-let is een deens product en wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

  Tentdoek is gemaakt van Isacryl dit is een door-en-door gekleurd acrylmateriaal met een sterke verweving. Isacryl is ook een ademend materiaal dat voor een optimaal binnenklimaat in de Camp-let zorgt.

  Voor het dakdoek maken we gebruik van een krachtig polyesterproduct met UV-beschermende acrylaatcoating, voorzien van een toplaag om aankoeken van vuil tegen te gaan.

 11. Al 5 jaar op rij verkozen tot beste vouwwagen door de Caravan Club in Engeland.

  Camp-let is pas 5 jaar actief op de Britse markt en dus ieder jaar is de prijs voor beste vouwwagen naar Camp-let gegaan. De prijs is vergeven voor beste design en kwaliteit.

 12. Camp-let is onderdeel van de Isabella-groep.

  De Isabella voortenten worden al jaren door de kampeerders geprezen om zijn kwaliteit, innovatie, service en design.

Camp-let gecertificeerde dealers in de wereld

Website by Nobrainer Web